fbpx

About Us

The New Way to success.advance.progress.


Who We Are

  • Gencon Service va prezinta serie de amenajari de interior concepute de arhitectii nostri. Suntem o echipa de design-eri,constructori  tineri, ambitiosi si responsabili, care sunt gata sa realizeze orice tip de lucrari la care visati.
  • Gencon Service pune la dispozitia clientilor sai servicii specializate in design interior, reparatii apartamente, apartamente ,spatii somerciale realizarea de proiecte si randari efectuate de profesionisti cu o vasta experienta. Oferim servicii complexe de vizualizare in 3D si design interior. Executam lucrari de diversa complexitate in toate stilurile existente din acest domeniu. Ne inspiram din tot ce ne inconjoara, propunem idei care indeplinesc criterii de estetica, functionalitate si adaptare la nevoile benefeciarilor. Va oferim cele mai bune idei de design si solutii pentru realizarea acestora.
  • Gencon Service reflecta pasiunea pentru proiecte de design deosebite si executie impecabila. Cream interiore pline de personalite, in care se va regasi fiecare client.
    Fiecare proiect de design creat de noi, este unic in felul sau.

Our History

2012
2010
2005
2000